Logo Proximo Legal
Zie jij door de bomen het bos niet meer omdat je in juridische en/of financiële problemen terecht bent gekomen? Proximo Legal is er om jou de weg terug te laten vinden.
Logo Proximo Legal
Zie jij door de bomen het bos niet meer omdat je in juridische en/of financiële problemen terecht bent gekomen? Proximo Legal is er om jou de weg terug te laten vinden.

Wij zijn er voor juridisch advies bij conflicten, geschillen of (dreigend) faillissement van ondernemers, ZZP’ers en consumenten. Altijd en vooral nu.

Waar we voor staan

Aandacht voor jou

Elke situatie vraagt om een andere benadering. Met persoonlijke aandacht kijken we naar jouw omstandigheden en zoeken we naar een oplossing. We luisteren, zijn betrokken en helpen jou stappen zetten op de weg terug.

Kennis is macht

Juridische conflicten kunnen je pet te boven gaan. Er komen wetten en regels bij kijken waar je wellicht nog nooit van gehoord hebt. Verstand van zaken is dan ook essentieel. Met de kennis van Proximo Legal en ons netwerk van experts heb jij een streepje voor.

Niet moeilijker dan dat het is

Dergelijke situaties zijn al vervelend genoeg. Wij maken het daarom niet moeilijker dan dat het is. Begrijpelijke communicatie zorgt ervoor dat je voldoende verstand van zaken krijgt zonder dat je er onnodig veel extra tijd mee kwijt bent.

Waar we voor gaan

Raak jij waarschijnlijk je inkomen kwijt? Zit je in problemen vanwege een betalingsachterstand? Heb je een conflict met een ondernemer of consument? Of dreigt je bedrijf failliet te gaan? Er is altijd een manier om eruit te komen. Weet wat je rechten zijn met Proximo Legal.

Persoonlijk juridisch advies

Wij helpen je met gratis juridisch advies. Stuur ons per mail een volledige beschrijving van jouw situatie, inclusief aanvullende stukken en de gewenste uitkomst. Daarna nemen wij schriftelijk of telefonisch contact op voor eventuele vervolgvragen. Binnen vijf werkdagen brengen wij een persoonlijk advies uit.

In gesprek of in bezwaar

Mogelijk komt uit het advies dat in gesprek of in bezwaar gaan een oplossing kan bieden. Ook hierin kunnen wij ondersteunen. Samen bespreken we de mogelijkheden en hoe we jou het beste kunnen begeleiden.

Procederen

In sommige situaties heeft een gesprek of bezwaar geen zin en is de gang naar de rechter de enige uitkomst. Als dit uit het advies of de bemiddeling komt dan zijn wij er om ook die laatste stap met jou te zetten.

Heeft u een vraag, opmerking of hulp nodig?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of onze contactgegevens.

  Bezoekadres
  Marathon 11-C
  1213 PG Hilversum
  Postadres
  Postbus 8010
  1201 HA Hilversum
  Bellen of mailen

  Tel: 085 – 077 53 00
  info@proximo.nl